Profiel

Mens en werk daar draait het om bij ADR interHRM. Wij adviseren en begeleiden organisaties en bedrijven in alle facetten van human resource management VariŽrend van de ontwikkeling en implementatie van een gedegen eigentijds personeel- en organisatiebeleid tot het herplaatsen van personeel bij een fusie, van executive search tot ontslagbegeleiding. Soms in de rol van adviseur, soms in de rol van interim-manager. Wij coachen mensen en organisaties bij loopbaanvraagstukken, faciliteren intervisie en supervisie. Bovendien verzorgen we conflictbeheersing en -bemiddeling  in de vorm van mediation.

Aanpak     

Peter Koren: We werken meestal bij u in huis.Peter Koren Direct contact met de mensen in een organisatie vinden we belangrijk. Vanuit visie op organisaties richten we ons  op de optimale inzet en waardering van mensen. We mikken op groei en ontwikkeling van organisatie, groepen en individuen. Transparant organiseren, duidelijke communicatie, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en hoge arbeidssatisfactie zijn daarbij sleutelwoorden. Pragmatisch, creatief, gericht op overdracht en altijd maatwerk.

Organisatie

ADR interHRM, met aan het hoofd oprichter-eigenaar Peter Koren, bestaat uit een tweehoofdig kernteam en een stevig netwerk van (freelance) consultants en coaches.